2014 Yılında En Büyük Megapixeli SLR Kamera

By on Temmuz 23, 2013

2014 yılında yeni bir EOS-1 vücut
En son ve diğerleri işitme Canon büyük bir megapiksel kamera 2014 yılına kadar gelmeyecek olmasıdır. Bu Canon bu bilgileri ile örtüşmektedir 3 2013 yılında DSLR serbest olacağını APC-S segmenti dışında ve bunların hiçbiri.

40mp ötesinde sensörlü Prototip kameralar var ve çok özel test elinde olan yok. Ancak, biz de büyük bir megapiksel kamera Canon için pazar vurur önce serisinde birkaç lens güncellenmesi gerektiğini söyledi konum. Özel bir lens söz etmiş, ama bir tam kare ultra geniş zoom bu lensler biridir hayal olur.

Yukarıda aynı kaynaktan, 4 yeni EF lens 2013 yılında geliyor olacak.

Için Canon’un ilan tarihinden yeni EOS-1 Canon bence sessiz kalırken Nikon söylenti 36mp D4X açıklayacağı bağlı olabilir, Nikon piyasada iki tür kamera olamaz.

 

EOS 5D X?
Daha hızlı güncelleme? Bilinen bir kaynaktan bir öneri Canon önceki tekrarlamalar daha hızlı yerine ve / veya EOS 5D Mark III güncellemek için gevşek planları olmasıdır. Biz 2014 yılında bir süre görebilir miyim? Ben doğrudan yerine olası olacağını düşünürdüm, ancak küçük, yüksek performanslı ve yüksek megapiksel DSLR muhtemelen pazarda bir yer olurdu.

* Ben “EOS-3D :)” demedim dikkat edin

About murat karaca

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir